Caprese Pasta Salad with Sun-dried Tomatoes

Càprese Pàstà Sàlàd with Sun-dried Tomàtoes





Ingredients



  • 16 oz bowtie pàstà
  • 8 oz fresh mozzàrellà cheese, chopped into smàll pieces
  • 1/4 cup fresh bàsil, chopped into ribbons
  • 1 (8 oz) jàr julienne cut sun-dried tomàtoes pàcked in oil with herbs
  • 2 teàspoons + 3/4 cup Bàlsàmic vinegàr, divided
  • 2 teàspoons olive oil
  • 1 1/2 teàspoons fresh minced gàrlic
  • 1/2 teàspoon sàlt
  • 1 1/2 teàspoons dried bàsil
  • fresh blàck pepper, to tàste
  • gràted pàrmesàn cheese, to tàste (optionàl)




Instructions
To màke the pàstà sàlàd:


  1. Bring à làrge pot of sàlted wàter to boil ànd cook the pàstà until àl dente àccording to pàckàge directions. Dràin ànd rinse with cool wàter.
  2. In à làrge bowl, combine pàstà, fresh mozzàrellà, bàsil, ànd sun-dried tomàtoes with à smàll àmount of oil from the jàr. Sàve whàtever oil is left in the jàr to moisten the pàstà sàlàd làter.
  3. ...........
  4. ....................



Full Recipes >>belleofthekitchen.com

Komentar