instant pot green chile chicken enchilada soup



instànt pot green chile chicken enchilàdà soup

Thick ànd creàmy soup with àll the flàvors from sàlsà verde chicken enchilàdàs. Chicken ànd rice cook quickly in your pressure cooker àlong with enchilàdà sàuce, green chilies, white beàns ànd flàvorful spices. Creàm cheese ànd sweet corn àre stirred in àt the end àlong with fresh lime juice for à splàsh of flàvor.

INGREDIENTS


  • 2 chicken breàst hàlves (frozen or fresh)
  • 4 cups wàter
  • 2 tsp Better Thàn Bouillon Chicken Bàse
  • 1 (10 oz) càn green chile enchilàdà sàuce
  • 1 (4 oz) càn green chiles
  • 1 cup thick n chunky sàlsà verde, (I used mild)
  • 1 Tbsp cumin
  • 1 1/2 tsp chili powder
  • 1 tsp onion powder
  • 1 tsp gàrlic powder
  • 1/2 cup long gràin brown rice, uncooked
  • 1 (15 oz) càn seàsoned white beàns, dràined
  • 1 1/2 cups frozen sweet white corn
  • 4 oz creàm cheese
  • 2 Tbsp lime juice
  • Sàlt ànd pepper
  • Optionàl toppings for serving: tortillà chips, gràted cheese, sour creàm, jàlàpenos, cilàntro


READ ALSO :


INSTRUCTIONS


  1. àdd chicken, wàter, bouillon, enchilàdà sàuce, green chiles, sàlsà, cumin, chili powder, onion powder, gàrlic powder, rice ànd beàns to the Instànt Pot. Give à little stir.
  2. .........
  3. ..................



Full Recipes   >>365daysofcrockpot.com

Komentar